Compartint famílies, teatre per a fer difusió de l’acolliment

Des d’AFABAR us recomanem moltíssim que aneu a veure aquesta obra de teatre que es va estrenar el passat 27 de maig al Centre Cultural Albareda, “Compartint famílies. Simpòsim Mundial de Famílies Mar de Núvols”. L’espectacle tracta el tema de l’acolliment familiar i s’ha estrenat coincidint amb la Segona Setmana de l’Acolliment impulsada per l’actual Govern, a través de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), que tindrà lloc a Badalona del 29 de maig al 2 de juny.

U​n grup de famílies d’acollida, liderat per Gemma Julià, mare d’acollida i professional del teatre, ànima de la Cia La prodigiosa, han creat conjuntament aquest espectacle divertit i alhora emotiu, per compartir i celebrar l’experiència d’acollir a la família un infant tutelat de la Generalitat de Catalunya.

DISSABTE 27 de maig i DISSABTE 3 de juny a les 20h.
Centre Cultural Albareda
C/ Albareda 22​ 08oo4 Barcelona Metro: Paral·lel
Entrada gratuïta amb reserva prèvia: 93 443 3719

Compartint_families

Un peculiar grup de doctors i doctores del Departament de Segones Oportunitats de la Universitat de Teixits Familiars celebra el primer Simpòsium Mundial de Famílies Mar de Núvols. El suposat simpòsium compte amb excepcionals testimonis en directe de mares i pares d’acollida i inclou la presentació del Gran Diccionari sobre l’acolliment.

Direcció i dramatúrgia: Gemma Julià, Cia. La Prodigosa. Actors: Teresina Fons, Joan Gimeno, Francesca Ruiz, Goretti Salvadó, Albert Solsona, Heike Tellmann. Espai escènic i vestuari: Jorgina Belda. Selecció musical: Teresa Graell. Disseny d’il·luminació: Esteve Berenguer. Disseny gràfic i il·lustració: Maria Vidal. Fotografia i vídeo: Anastasi Rinos. Premsa i comunicació: Cristina Serrat. Community manager: Esmeralda Elizaldelde. Producció executiva: Cia La Prodigiosa. Agraïments: Pengim-Penjam titelles, Núria Badia. Amb la col·laboració del programa Art for Change de l’Obra Social “la Caixa” i La Creu Roja de Barcelona.

This entry was posted in acolliment, blog and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one + one =

*