Desè aniversari d’AFATAR

L’associació de Famílies d’Acolliment de Tarragona i Terres de l’Ebre està d’enhorabona. Celebren enguany el seu desè aniversari. Des d’aquí els felicitem i us fem arribar les nostres impressions de la Jornades que estan realitzant en dos caps de setmana per a commemorar el seu Xè Aniversari.

El passat dissabte 24 de novembre i emmarcat en les Jornades que AFATAR està realitzant per commemorar el seu Xè aniversari el Dr. Barudy va donar una conferència interessantíssima a la qual alguns de nosaltres vam tenir el plaer d’assistir. Ens va parlar de les connexions neuronals que s’estableixen des d’abans de néixer i com la qualitat de vida dels nens influeix en aquestes connexions, de com els pares acollidors som tutors de resilència, de com crear bases d’afecte segures.., i un munt de coses més.

Us deixem el link que molt amablement ens han passat des de la junta d’AFATAR a un espai web que han creat dedicat als actes de celebració. Hi trobareu la comunicació del Dr. Barudy en relació amb la jornada formativa del passat dissabte 24, així com les tres presentacions emprades durant l’exposició.

Logohttps://sites.google.com/site/afatarorg/home

Us recordem també des d’AFABAR que el dia 2 de desembre a Vallmoll es farà un acte de caràcter més lúdic per tots aquells que hi vulgueu participar.

La Junta d’AFABAR

This entry was posted in blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighty six + = 90

*