Film “Una vida nueva”

Hem rebut aquesta informació sobre una pel·lícula que pot ser del vostre interés:

“El passat divendres, dia 21 de Septembre, es va estrenar la pel·lícula “Una vida nueva ” de la directora coreana (francesa d’adopció) Ounie Lecomte.

Sinopsi:

Una vida nova comença amb la crònica dels últims dies en què Jinhee, una nena de nou anys, conviu amb el seu pare abans que aquest l’abandoni, sense acomiadar-se’n, en un orfenat de monges de Seül.

Quan algunes de les companyes se’n van, fan realitat el somni d’entrar a formar part d’una nova família, encara que a vegades s’entristeixen per haver-se de serparar de la resta. Per això, Jinhee decideix, per un costat, reinventar la seva pròpia història i, per l’altre, mostrar-se silenciosa i absent amb els seus potencials nous pares per evitar enfrontar-se amb una nova separació.

La història esta basada en la propia experiència de la directora, que després de pasar per un orfenat Coreà, va ser adoptada per uns pares de nacionalitat francesa. L’enfoc que li dona la directora a nivell gairebé biogràfic i el punt de vista de la nena (amb una actuació sorprenentment madura per la seva edat) fan que sigui una pel·lícula bonica, sense caure en la llàstima, dura, pero agraïda. Al cinema, no acostumem a veure l’adopció des del punt de vista dels nens i aquest pel·lícula tracta el tema amb un tacte enorme i amb una gran passió.

La pel·lícula es va estrenar el dia 21 de Septembre als Cinemes Girona de Barcelona, Truffaut de Girona, Cine Ciutat a Mallorca, Yelmo Valencia, Multicines 7 Bilbao, Groucho a Santander, Vany Dyck a Valladolid, Casablanca Salamanca”

Imatge extreta de la web oficial: http://www.pacopoch.cat/unavidanueva/
on podreu veure el trailer

This entry was posted in acolliment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

21 + = thirty

*