AMB VÍDEO: Nota de premsa de la CAFAC en relació al cas Castelldans i aparició a 8TV

Fem difusió de la nota de premsa que hem col·laborat a redactar perquè en nom de la CAFAC (Coordinadora d’Associacions de Famílies Acollidores de Catalunya) s’envïi als diferents mitjans de comunicació que han tractat el cas del pressumpte pederasta de Castelldans que era acollidor de menors.

És una desgràcia que l’acolliment estigui en boca de tothom a causa a això. I el pitjor és el tractament que des de diversos mitjans (que sovint no tenen ni idea del que és l’acolliment familiar) estan donant a les famílies acollidores, amb generalitzacions i afirmacions falses; o encara pitjor, que hi hagi gent que no ho conegués i entri en contacte amb aquesta realitat a través d’un cas lamentable i trist com aquest.

Dimarts passat un membre de la nostra junta i president de la Coordinadora catalana, en Lluís Valles, va participar al migdia de 8TV, i demà divendres 19 de juliol participarà a les 10h a Catalunya Radio. S’està enviant a la consellera, parlamentaris i altres contactes. Sabem que n’estan fent difusió.

A 8TV hi vam anar de forma urgent. No ha estat ni de lluny el millor tractament que se’n pot donar per part dels periodistes, però vam fer l’esforç de defensar l’acolliment familiar, malgrat els dubtes i mancances que tingui. Tot i que podríem pensar que aquest tema no va amb nosaltres, hem considerat que calia donar la cara per l’acolliment familiar, malgrat que hagi de ser de forma una mica precipitada quan surten notícies d’aquestes.

Si us sembla us  podeu llegir el document adjunt, i ens podeu ajudar a fer-ne difusió.

nota premsa CAFAC - cas castelldans pagina1

La Junta d’Afabar

Captura de pantalla 2014-02-11 a les 12.22.20

Nota: en alguns mitjans recullen la notícia:

LA VANGUARDIA: http://www.lavanguardia.com/local/lleida/20130718/54377648813/les-families-acollidores-defensen-arran-de-la-detencio-del-vei-de-castelldans-que-l-acolliment-famil.html

This entry was posted in blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 × one =

*