Parlarem de pantalles en el proper Grup de Suport

Us convidem a la propera sessió del Grup de Suport on line “Pantalles al poder” amb Maria Helena Tolosa

En aquesta xerrada abordarem la realitat amb la què ens trobem en relació a les pantalles (ús, abús, beneficis, inconvenients, ...), i com podem fer un ús racional de les mateixes.

Amb qui?

Maria Helena Tolosa, docent, logopeda, psicopedagoga i terapeuta sistèmica. Col·labora amb la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya en diferents programes adreçats a les famílies.

Quan?

Divendres 14 de Maig de 2021, de 18’30 a 20’30h

On?

Podreu seguir-ho en directe mitjançant la plataforma zoom. Vull participar!

En cas d’estar interessats/des cal enviar un mail a grupsuportafabar@gmail.com amb el nom i cognoms, dient si sou famílies sòcies o no, i si la convocatòria us ha arribat via llista de distribució o via ICIF. Amb aquestes dades us enviarem l’enllaç de la xerrada.

Què és el Grup de Suport?

El grup de Suport d’AFABAR és un espai de trobada i suport de les famílies que ens trobem en alguna fase del procés d’acolliment familiar (estem pendents d’acollir, ja som famílies d’acollida o l’acolliment ha finalitzat), en què es comparteixen experiències, preocupacions, inquietuds sobre l’acolliment familiar, així com es porten a terme xerrades o tallers formatius entorn alguna temàtica del nostre interès.Us animem a participar! Una abraçada!

Marta Márquez PieraCoordinadora Grup de Suport AFABAR

This entry was posted in acolliment and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

7 × = thirty five

*