Sortida de tardor

És poc comú que es parli en els mitjans de comunicació de l’acolliment familiar desvinculat de les males notícies relacionades amb els infants tutelats. Per això m’agrada que RTVCardedeu de la Xarxa ens fessin aquest mini reportatge d’una de les nostres trobades semestrals, que vam fer un parc municipal de Cardedeu.

http://www.laxarxa.com/noticia/trobada-de-families-acollidores

Captura de pantalla 2013-10-28 a les 12.47.46

  • Citem la notícia de RTVCardedeu:

“Cardedeu ha estat aquest diumenge escenari d’una trobada molt especial. I és que famílies d’acollida d’arreu de Catalunya s’han reunit en una de les dues trobades anuals que organitza l’Associació de Famílies Acollidores de Barcelona.

L’acollida de nens i nenes és un tema encara força desconegut. Les famílies d’acollida es troben amb situacions similars i processos comuns. Per això els és molt útil poder compartir-ho amb d’altres famílies en la seva mateixa situació.

A la trobada hi han assistit una trentena de famílies de poblacions com Barcelona, Sant Cugat, Mataró, Esplugues o Cardedeu.”

  • I del correu de la presidenta de l’Associació a socis i simpatitzants:

“Ahir amb un dia esplèndid varem celebrar la sortida de tardor d’ AFABAR. En un entorn preciós a Cardedeu disset famílies amb vint i tres nens  (si no m’equivoco)  i dues gossetes vam gaudir d’una jornada extraordinària. M’agradaria donar les gràcies als organitzadors, sobretot a la Montse, la Maria i la Mariona i totes les famílies de Cardedeu.

Vam gaudir d’una estoneta de esbarjo pels més petits incloent-hi jocs a la vora del riu i les conseqüents remullades, dinar compartit i xerrada pels grans per la tarda.

La televisió local ens va fer algunes entrevistes que publicarem tan bon punt les tinguem així com les fotos de la sortida.

Per la Junta d’ AFABAR és un motiu de satisfacció que cada vegada més famílies participin d’ aquestes jornades festives que preparem amb tanta il·lusió. Esperem per la sortida de primavera encara més de vosaltres hi vulgueu participar.

Una acollidora abraçada,

Gloria”

This entry was posted in blog and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + = 29

*