Un dia esplèndid a Can Putxet

El lloc, ideal, el dia, esplèndid. 
canputxet
Catorze famílies ens vam reunir el passat 16 de juny a les instal·lacions de Can Putxet i ens ho varem passar d’allò més bé. Podríem dir que els nens (d’edats entre els 2 i els 13 anys) van ser els que més van gaudir de les activitats d’escalada, quads, pista americana amb tirolina… però també pels pares va ser una gran experiència, per les ganes que tenim de compartir les nostres experiències, vivències, dubtes i alegries entorn els nostres fills acollits. Des de la junta agrair especialment a la Montse per la fantàstica tria del lloc, i als adolescents que ens van ajudar amb una gran disposició a encarregar-se dels nens mentre els grans parlàvem després del dinar compartit.
A la tarda la calor apretava i vam fer fins i tot una remulladeta de peus al riu que passa per dins de la mateixa finca, i vam acabar el dia amb pinyates de carmels que van fer les delícies dels més petits.
En definitiva un dia de trobada per a les famílies d’afabar, de posada en comú d’inquietuds, experiències, solucions, i un fantàstic dia d’esbarjo pels nens!

 
canputxet_escalada canputxet_quad canputxet_riu2  pinyata1 pinyata2 canputxet_xerrant
This entry was posted in acolliment, blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ fifty three = sixty one

*