VIII Jornades Francesc Costa i 10è aniversari d’AFABAR

Benvolgudes famílies, i altres persones interessades:

Enguany en el marc de les VIII Jornades Francesc Costa, el 26 d’octubre, celebrarem el 10è aniversari d’ AFABAR. 

AFABAR_10anys

Hem preparat una jornada molt  especial en la que comptarem amb la presència de l’Hble. Sra. Neus Munté (Consellera de Benestar Social i Família), les intervencions destacades de la Sra. Mª Jesús Larios (adjunta al Síndic per la defensa dels drets dels infants) i la Sra. Núria Canal (directora de l’ICAA), així com intervencions de tots aquells agents que  intervenim en la millora de la qualitat de vida dels nostres infants:  ICIFS, estaments oficials, Associacions de famílies acollidores i adoptants, polítics etc… però sobre tot volem comptar amb vosaltres, amb les famílies acollidores que sou la nostra raó de ser i que cada dia us  esforceu i doneu el millor de vosaltres per què els vostres fills acollits tinguin la qualitat de vida que qualsevol infant es mereix. I sí, hem posat “fills”, per què tot el temps que estan amb nosaltres no deixen de ser un fill més a casa.

Tota la Junta d’AFABAR estem molt contents de la feina duta a terme durant aquest anys,  sempre amb esforç  i sobre tot amb molta il·lusió per part des tots els que participem activament de la nostra associació. Així és com ens hem guanyat al llarg d’aquesta trajectòria un cert renom per la nostra serietat, bones pràctiques i feina ben feta  que ens ha dut a poder participar en aspectes importants tant  nivell institucional com i fonamentalment a guanyar-nos la confiança de les nostres famílies.

Després de la Jornada i per acabar la celebració anirem a dinar a un restaurant. El nens, com a protagonistes,  estan convidats.

Ens agradaria també que les famílies hi participéssiu activament, per això us convidem a enviar fotos, o anècdotes (com aquestes) o algun moment que recordeu amb especial il·lusió i entre tot farem un vídeo o collage commemoratiu (per a ús intern de les Jornades): ho podeu enviar a info@afabar.org.

nenscontents

Us preguem és que ens confirmeu la vostra assistència abans del dia 20 d’octubre escrivint-nos a:  info@afabar.org o trucant al 648296455

Esperem la vostra participació. Aquí trobareu la invitació en pdf.

invtacioVIIIJornadesFC

Una acollidora abraçada,

La Junta d’AFABAR

This entry was posted in blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

× 7 = sixty three

*