T-12. Targeta de transport públic

  • La targeta T-12 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 13 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.
  • La targeta T-12 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s’ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.
  • Poden ser titulars d’aquesta targeta tots els nens i les nenes de 4 a 13 anys, ambdós inclosos, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l’àmbit del sistema tarifari integrat.
  • La targeta T-12 té un cost d’emissió i gestió de 35 € que serà repercutit a l’usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins que el nen o la nena compleixin 14 anys.*

*Informació extreta de la pàgina web de l’ATM T-12. Targeta de transport públic

Un cop consultat ATM respecte a si en el cas dels menors acollits es fes alguna mena de descompte en el preu, la resposta va ser que els 35€ de pagament són en concepte dels tràmits i gestions de confecció i lliurament d’aquest títol de transport gratuït. El pagament és el mateix per a qualsevol nen o nena que reuneixi les condicions per a obtenir-lo, per tant, no es fa cap descompte per a aquesta targeta de transport pels infants en acollida.

This entry was posted in blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × = four

*